Jogi nyilatkozat

 

A TEASE-SIRT.COM szerveren elérhető Internet szolgáltatás igénybevételével vagy bármely oldala megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja. Ha e feltételekkel nem ért egyet, kérjük, ne nyissa meg a TEASE-SIRT.COM weboldalait.

A TEASE-SIRT.COM weboldalainak tartalma és struktúrája szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon található logók, elnevezések, márkanevek védett és nemzetközileg bejegyzett védjegyek. A TEASE-SIRT.COM minden jogot fenntart. A TEASE-SIRT.COM előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit (adatokat, szöveget, képeket, grafikákat) bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

A TEASE-SIRT.COM nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a TEASE-SIRT.COM weboldalai kapcsolódnak.

A weboldalakon található információkat rendszeresen frissítjük, azonban pontatlanságok, véletlen hibák, adminisztratív és egyéb elírások még a legnagyobb gondosság mellett is előfordulhatnak. Ennek következtében a TEASE-SIRT.COM nem vállal felelősséget a weboldalak tartalmáért, időszerűségéért, pontosságáért és teljességéért. A weboldalakon található információk és/vagy azok elemei nem nyújtanak megfelelő alapot befektetésekhez, pénzügyi vagy egyéb döntésekhez. Mielőtt befektetési döntést hozna, kérjük, lépjen kapcsolatba tanácsadójával, üzletkötőjével.

A TEASE-SIRT.COM nem vállal felelősségét azokért a károkért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, annak használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, vonal- vagy rendszerhibából, általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló ok folytán keletkeztek.

A TEASE-SIRT.COM fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse.

A weboldalon feltüntetett ajánlatok tájékoztató jellegűek, csak a figyelem felkeltését célozzák, - a felhasználói szerződés elfogadása kivételével - ajánlati kötöttséget nem keletkeztetnek.